De beste skybars in de wereld

De beste skybars in de wereld

Wat is er beter dan nippen aan een cocktail aan het einde van een geweldige dag of lekker een heerlijke waterpijp roken. Nippen op het dak van een prachtig gebouw, omgeven door een prachtig uitzicht met een shisha erbij. Hotels en restaurants over de hele wereld hebben rooftopbars (ook wel skybars genoemd) in hun ontwerpen ingebouwd omdat ze begrijpen hoeveel waarde ze toevoegen. Hier is een lijst van enkele van de meest buitengewone rooftop bars ter wereld. Dit zijn echt super mooie skybars, die je op je bucketlist moet zetten!

1. Londen: The Rooftop Shoreditch House

The Shoreditch House is een extreem coole privéclub in het toonaangevende Oost-Londen. Het huis is op een paar niveaus, elk met iets anders. Er zijn eetzalen, bars, tafeltennistafels, potten met gratis snoepjes en natuurlijk de geweldige lounge op het dak, waar leden kunnen eten en van een waterpijp kunnen poffen. Buiten de lounge is een openluchtzwembad omgeven door chaise zitkamers.

shisha lounges

2.Bangkok: Sirocco – 810 meter omhoog, op de top van de State Tower

Sirocco bevindt zich op de 63e verdieping van The Dome in Lebua en is een van de meest gewilde restaurants in de bruisende stad Bangkok. Gasten kunnen genieten van het adembenemende uitzicht van de stad en van de Chao Phraya-rivier terwijl ze luisteren naar live jazzmuziek.

3. Istanbul: 360- Verbazingwekkende panoramische uitzichten van de St. Antoine kerk, over de Hagia Sofia, naar de Zee van Marmara.

De beruchte 360 ​​van Istanbul heeft een bar, een restaurant en een nachtclub. De barmannen hebben meer dan twintig jaar ervaring met het serveren van de lekkerste cocktails. Het menu van het restaurant biedt traditionele Turkse gerechten en veel leuke mezes om te delen.

4. Mumbai: Dome Terrace Sky Bar

Geniet van een panoramisch uitzicht op de Arabische Zee en de lichten van de Marine Drive vanuit de Intercontinental Dome Terrace Sky Bar in Mumbai. Het is een geweldige plek om te ontsnappen voor een cocktail wanneer de bruisende chaos van Mumbai je heeft uitgeput. Versla de hitte en congestie op dit prachtige dak.

5. Los Angeles: The Rooftop Bar- De belichaming van een stedelijke nachtelijke wolkenkrabbers tegen een donkerblauwe lucht.

Downtown LA & Standard hotel is de thuisbasis van een van ’s werelds coolste rooftop bars. Je kunt er altijd op rekenen dat Californiërs gek worden met hun inrichting en dat hebben ze hier zeker. Van een rood Astroturf-dek tot vibrerende waterbed-pods, dit dak heeft het allemaal. Compleet met heerlijk eten en elke avond verschillende DJ’s je zult het moeilijk hebben om een ​​betere plek te vinden om te feesten.

6. Mexico City: The Rooftop Bar in Hotel Habita

Dit minimalistische meesterwerk is gecentreerd rond een vuurplaats waar gasten worden uitgenodigd om tequila-cocktails te drinken terwijl ze kijken naar de prachtige stad en het uitzicht op de bergen eromheen. Het hotel is gebouwd tijdens de boom van het boetiekhotel in de stad. Omringd door matglas is elke functie modern minimalistisch.

Afsluiting

Poeh, terwijl ik schrijf over deze geweldige skybars krijg ik meteen weer zin in vakantie. Een waterpijp sessie is al heerlijk ontspannend. Maar besef je voor dat je ook nog eens ergens in de lucht zit in een mega dikke skybar. Heerlijk drankje erbij, uitkijkende over een gehele stad met een waterpijp slang in je hand! De ultieme droom.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges