De nieuwste trend: Steam stones waterpijpsteentjes

De nieuwste trend: Steam stones waterpijpsteentjes

Wil jij ook graag waterpijp roken maar gebruik je liever geen schadelijke stoffen of tabak? Dan zijn de Steam stones waterpijp steentjes echt iets voor jou! Hieronder zullen wij uitleggen wat er beter aan is en wat voor soort smaken er zoal beschikbaar zijn.

Wat is er nou beter aan?

Het verschil tussen normaal tabak en de waterpijp steentjes is dat er in de steentjes geen nicotine en teer zit verwerkt. De steentjes zijn 100% natuurlijk en daarom is het minder schadelijk om dit te roken. Ook is het een groot voordeel dat er heel veel verschillende smaken beschikbaar zijn.

De steentjes zitten verpakt met een liquid in de verpakking. De liquid zorgt ervoor dat de smaak tijdens het roken lang aan zal houden. Natuurlijk is dit ook niet gezond maar het is een stuk minder schadelijk dan gewoon tabak.

steam stones waterpijp

De inhoud en smaakjes

Er zijn drie verschillende inhoud mogelijkheden beschikbaar van de Shiazo Steam stones namelijk 15 gram, 100 gram en 250 gram. Twijfel je met een smaak of ben je een beginner die eerst wil uitvinden wat lekker is? Dan is het fijn om eerst een aantal 15 gram zakjes aan te schaffen. Heb je dan een favoriete smaak gevonden? Dan kun je een hierna een grotere inhoud aanschaffen.

Er zijn veel smaken beschikbaar denk hierbij aan de standaard fruitsmaken zoals aardbei, watermeloen, dragonfruit en bosbessen. Of ben jij meer van de exotische smaken? Dan kun je gaan voor mango, pina colada, kokosnoot en Caribische droom. Maar er zijn ook veel bijzondere smaken te krijgen namelijk woodruff, whisky en Mad dog.

Je kunt dus eindeloos variëren en smaken kiezen! Want er zijn nog veel meer smaken beschikbaar dan hierboven genoemd.

Hoe ga je te werk met Steam stones?

Het roken van de waterpijp verloopt in principe volgens de normale manier. De Steam stones doe je net als tabak in de tabakskop. Daaroverheen wikkel je aluminiumfolie, je prikt er wat gaatjes in, legt vervolgens wat shisha kooltjes op het folie en je rooksessie kan beginnen.

Ben je iemand die echt houdt van een smaken festijn? Dan zijn er ook nog waterpijp kooltjes met smaakjes. Zo kun je een extra intense smaak creëren en ruiken voorbijgangers de heerlijke aroma al van een afstand.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges