Hoe krijg je een goede deal als je een waterpijp koopt

Mijn eigen ervaring met mijn eerste waterpijp kopen

De eerste waterpijp die ik ooit kocht, kreeg ik van een van de tabak winkels die je in de meeste steden kunt vinden. Het kostte me 60 euro. Ik dacht dat ik een goede deal had gemaakt.

Je kunt je mijn verrassing voorstellen toen ik een paar weken later dezelfde waterpijp (in een andere kleur) op eBay vond voor 12 euro. Ik was niet zo zeer verrast als gek. Het is gemakkelijk om veel te veel te betalen als je niet bekend bent met waterpijpen. Helaas komt dit bij veel mensen voor. Je hebt op dit moment nog niet het besef dat je ook online een waterpijp kunt aanschaffen. Daar koop je vaak rechtstreeks bij de leverancier. De winkels in je dorp en/of stad zijn een tussenpersoon die er ook van moeten leven. Ze gooien zonder schaamte de prijs met 50 euro omhoog.

waterpijp kopen doe je zo

Na wat research

Later kwam ik erachter dat de meeste van deze winkels hun waterpijpen krijgen van verkopers op eBay omdat die prijs niet kan worden overtroffen. Nadat ik mijn eerste waterpijp had gekocht, heb ik alleen waterpijpen en waterpijp accessoires gekocht via eBay. En hoewel het een paar dagen kost om het te krijgen, is het bespaarde geld het zeker waard. Als je naar de winkel gaat, krijg je het product direct. Als je het online besteld duurt het een paar dagen tot een paar weken voordat het in huis is. Maar het kan je al snel 50 euro per aankoop schelen. En als je veel inkoopt of vaak, dan kan het je heel veel geld besparen. Denk er dus goed over na of jij bereid bent om een paar dagen tot weken te wachten.

Omdat ik mezelf nogal een meester in het kopen van waterpijpen op ebay beschouw, heb ik een gids voor jullie allemaal gemaakt om een ​​goede waterpijp voor jezelf te vinden op ebay.

Let bij het zoeken naar een waterpijp op deze eigenschappen:

1. Minder dan  10 euro voor Nu kopen (niet wachten en dagen lang bieden)

2. Maak foto’s van de daadwerkelijke waterpijp

3. Zijn het officiële verkopers? (Je kan bij een product het aantal sales zien, koop nooit bij iemand die pas een aantal sales heeft gehad. Sommige hebben er al 1000e verkocht die zijn eerder te vertrouwen).

4. Bevat het alles wat je nodig hebt: slangen, roosters, kleitoppen en het product is niet gebruikt of defect.

Nu weten jullie dus mijn verhaal. Ik kocht heel stom eerst een waterpijp in de lokale winkel. Maar al snel kwam ik er achter dat je op het internet ook alles kunt vinden voor een shisha. Hierna heb ik heel veel producten online gekocht en heb ik een aantal tips voor jullie geschreven.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges