Ontstaan Shisha-Lounges.nl

Het ontstaan van Shisha-Lounges.nl.

Ontstaan van Shisha-Lounges.nl

ij als vrienden en ondernemers gaan regelmatig naar een voor ons onbekende stad. Om hier vervolgens even lekker te chillen met een shisha sessie. Helaas is het soms flink zoeken naar een shisha lounge. Via deze website willen wij hier verandering in gaan brengen. Wij willen alle shisha lounges in Nederland in kaart brengen en deze overzichtelijk weergeven.

Voorbeeld situatie

Je gaat met een aantal vrienden naar Amsterdam, waar je normaal gesproken bijna nooit komt. Jullie zitten op een terrasje lekker te genieten van een drankje. Een van de vrienden gooit een balletje op: ”Hey jongens, zullen we zo even naar een shisha lounge gaan?” Iedereen stemt in. Nu is het nog de vraag, waar zijn deze shisha lounges? Welke zitten er in de buurt? Welke zijn het beste? Welke zijn het goedkoopste? Dit roept een hoop vragen op, zeker in een grote stad waar je keuze genoeg hebt.

Dan kun je naar de website www.shisha-lounges.nl gaan, klik je vervolgens op je provincie ‘Noord-Holland’, daarna selecteer je de stad of het dorp waar je in bent. In dit geval dus ‘Amsterdam’. Vervolgens komen alle shisha lounges in beeld die je in Amsterdam kunt vinden.

Er staat een duidelijk beschrijving bij, een of meerdere foto’s hoe deze lounge eruit ziet en je kunt beoordelingen van mensen lezen die er al geweest zijn. Dit is dus de perfecte oplossing. Het is nu voor ons de taak om dit idee op de juiste manier te ontwikkelen en uit te voeren.

Logo shisha-lounges.nl

Ontwikkeling van de website

De afgelopen dagen is de website opgestart zoals jullie inmiddels kunnen zien. Nu is het nog de taak om alle shisha lounges van Nederland in kaart te brengen. Achter de schermen zijn wij hier druk mee bezig. Wij hopen de aankomende weken flink wat lounges aan onze website toe te voegen. Zo kwam dus het ontstaan van shisha-lounges.nl tot stand.

Hopende jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges