Populairste Shisha Tabak Merken

Populairste Shisha Tabak Merken (Waterpijp smaakjes)

Jullie hebben vast wel eens meegemaakt dat je niet kunt kiezen welke smaak je wilt roken. Dat is begrijpelijk. Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende smaken op de shisha markt. Er zijn ook heel veel verschillende merken. Alleen een paar merken steken eruit.

Fumari

Fumari is een van de bekendste shisha tabak merken momenteel. Het merk komt uit het zuiden van California in de Verenigde Staten. In 2002 brachten ze voor het eerst shisha tabak uit en momenteel is het merk in meer dan 30 verschillende landen te vinden. De tabaksbladeren komen dan ook zelfs uit het staat Virginia en het wordt gezien als topkwaliteit. De tabak is met de hand gemaakt. De verpakking van het merk is ook erg uniek. Bijna alle shisha tabak smaken worden in potten verkocht. Fumari verkoopt de producten in een soort enveloppen die je dicht kunt drukken. Dit is bedoeld om lucht in de verpakking te vermijden. Als er lucht in de verpakking komt dan droogt de tabak uit en gaat de smaak weg. Dat zou zonde zijn aangezien de prijs van het product niet laag ligt.

Het is ook een van de duurste merken. Een kilo shisha tabak kost je dan ook rond de €115,00. Het is een premium shisha tabak met meer dan 30 verschillende smaken. Mocht je ooit in een shisha lounge Fumari willen roken, verwacht dan geen goedkope prijs. Helaas is Fumari nog niet te verkrijgen in Nederland. Gelukkig zitten ze in de schappen bij onze buurland Duitsland en mag ieder person voor eigen gebruik 1 kilo meenemen.

Quasar

Social Smoke

Social Smoke is ook een van de populaire shisha tabak smaken. Het merk komt ook uit de Verenigde staten. In 2003 begon de eigenaar shisha tabak te verkopen vanuit een studenten kamer. De tabak is ook met de hand gemaakt. Het merk doet altijd zijn best om met hele unieke smaken te komen. Momenteel hebben ze meer als 65 smaken. Een kilo kost je dan ook rond de €130,00. Ook deze smaak is niet te verkrijgen in Nederland maar wel in onze buurland Duitsland. Social Smoke wordt als een premium tabak merk gezien en is ook prijzig.

Al Fakher

We komen eindelijk bij een shisha tabak merk dat wel in Nederland te verkrijgen. Iedereen kent dit merk wel en het is overal te verkrijgen. Al Fakher komt uit het rijke Verenigde Arabische Emiraten. Op de dag van vandaag heeft het 40% van de marktaandeel in de Shisha tabak industrie.

In vergelijking met andere tabak smaken focust Al Fakher zich op single smaken met uitzonderingen zoals Appel Mint. Smaken zoals Social Smoke combineren vaak ook meer als 3 smaken tot 1 smaak. Een kilo prijs kost je ook niet veel vergeleken met de andere merken. In een shisha lounge kost een shisha met een Al Fakher smaak je dan ook altijd onder de €12 euro bij de meeste lounges.

Star Buzz

Ook Star Buzz is een Amerikaans merk. Het merk is begonnen in 2005 en is momenteel een van de populairste waterpijp smaakjes merken in de wereld. Helaas is het ook nog niet in Nederland te verkrijgen. Ook in Duitsland is het moeilijk te verkrijgen. Het verkoopt allerlei unieke smaken. Momenteel zijn er 35 verschillende smaken. Het kost hetzelfde als Fumari.

Conclusie

De meest populaire shisha tabak smaken komen uit het Verenigde Staten. Helaas zijn deze niet te verkrijgen in Nederland. Hou onze website in de gaten voor de meest recente nieuws in de shisha industrie en shisha lounges.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges