Wat is een shisha shop?

Een shisha shop is letterlijk een winkel waar jij een shisha of waterpijp kunt kopen. Dit kan zowel een fysieke winkel als online winkel zijn. Tegenwoordig verkopen steeds meer winkels een shisha of waterpijp. Je hebt zelfs speciale winkels die puur gericht zijn op de verkoop van waterpijpen en accessoires. Denk dan aan shisha tabak, shisha kooltjes, shisha slangen en alles wat komt kijken bij het shisha roken. De vraag is nu, waar vind ik een goede shisha shop?

De beste online store

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar waterpijp.net is echt de specialist van het moment. Ze hebben een ruim aanbod aan shisha’s, maar ook voor toebehoren zit je hier op het juiste adres. Van de week had ik nog een nieuwe waterpijp nodig, ik dacht zal ik naar de winkel gaan? Nee, het is veel te warm en met dat corona gedoe blijf ik liever veilig binnen. Dus ben ik weer naar waterpijp.net gegaan om een waterpijp uit te zoeken. Ik zag dat ze een vernieuwde website had, deze sloot nog beter aan bij de gebruikersvriendelijkheid voor de klant. Een gemakkelijk overzicht en een breed aanbod. Heerlijk, lekker speuren door al die waterpijpen op zoek naar mijn nieuwe aanwinst! Maar natuurlijk wil ik er wel eentje op de kop tikken voor een zacht prijsje. Gelukkig vond ik al snel de AMY SS20.2 LITTLE TRILLIANT ZWART van het merk Amy Deluxe. Goh, wat rookt ze fijn zeg! Maar naast waterpijpen hebben zij dus ook nog shisha kooltjes, shisha slangen, E-liquid, tabakskoppen, shisha tabak, e-smoking, bongs en overige accessoires in hun assortiment. Dat is een hele mond vol! Dus bezoek hun website eens en beoordeel het met je eigen ogen.

waterpijp kopen

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuwe waterpijp?

Allereerst ga je kijken naar wat jij graag wilt. Rook je vaak alleen? Dan heb jij voldoende aan één slang, maar rook jij vaak met vrienden? Dan kun je beter gaan voor meer slangen. Dat kunnen er twee zijn, maar ook vier is mogelijk. Gebruik jij de shisha vaak buiten? Neem dan een kleinere en lichtere variant. Blijft die altijd bij jou binnen op de kamer staan? Neem dan de aller grootste die je ziet voor het ultieme gemak! En zo ga je het gehele lijstje van je eigen eisen af. Schrijf deze op voor jezelf, voordat je op jacht gaat. Zo maak je je speurtocht een stuk gemakkelijker en weet je precies wat je wilt. Laat je vooral niet afleiden door al die mooie afbeeldingen of flinke kortingen op waterpijpen die niet voldoen aan jou eisen. Zo voorkom je teleurstelling achteraf, jij bent uiteindelijke degene die de waterpijp nog jaren moet gaan gebruiken!

Waarom verkopen deze shisha shops geen Duitse waterpijp tabak?

In Nederland zijn hele strenge eisen aan de tabakindustrie gesteld. Dit is helaas jammer voor ons als consumenten, maar we moeten ermee leven. Je kunt dus niet alle merken shisha tabak kopen in Nederland. Gelukkig is er alsnog een ruim aanbod en zijn er heerlijke smaakjes te vinden in de Nederlandse shisha shops, dus niet getreurd. Denk bijvoorbeeld aan:
Al-Fakher tabak met heerlijke smaakjes prima te roken op een lekkere zaterdagavond. Wij hopen dat de wetgeving in Nederland ooit versoepeld en we ook de Amerikaanse en Duitse merken kunnen gaan kopen in de winkels. Wel zo makkelijk, nu moet je elke keer een hele trip maken naar Duitsland voor je favorieten shisha smaakje.

Is het beter om online of in de fysieke winkel te kopen?

Dat is een heel erg persoonlijke vraag, iedereen heeft namelijk andere behoeftes. Zoals ik hierboven al beschreef kocht ik het afgelopen week online. Maar dit kwam door meerdere factoren, er heerst momenteel een ernstige ziekte in Nederland en het was snikheet. Dan is het net zo makkelijk om het vanaf je laptop te bestellen. Maar over het algemeen gaat onze voorkeur wel uit naar in de fysieke shisha shop de waterpijp aanschaffen. Dit komt omdat je hem dan van dichtbij kunt bekijken, vragen kunt stellen aan de verkoper en hem even kunt optillen om te zien hoe zwaar die is. Echter is dit voor iedereen anders, dus deze vraag heeft zowel voor de online winkel als voor de fysieke winkel positieve en negatieve kanten. We laten de waarheid in het midden.

Hopelijk weet jij nu wat een shisha shop inhoud, dit artikel is geschreven door shisha-lounges.nl.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges