Tips om je shisha ervaring te verbeteren

Tips om je shisha ervaring te verbeteren

Bijna iedereen heeft wel eens een shisha (waterpijp) gebruikt. Toch weet lang niet iedereen hoe je deze het beste kunt gebruiken. Om een optimale genotssituatie te creëren hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Ideaal voor als jij de volgende keer met je vrienden thuis een shisha sessie gaat houden. Dan weet jij precies de dingen die je wel en niet moet doen!

Vijf handige shisha ervaring tips

Tip 1: Ga naar de supermarkt, haal een goedkoop ijsblokken maak setje. Kies voor een hergebruik variant, zodat je deze vaker kunt gebruiken. Maak de ijsblokjes klaar en stop ze in de vriezer. Wanneer jij de volgende waterpijp sessie gaat houden haal je de ijsblokjes te voorschijn en stop je ze in de vaas met water. Door deze ijsblokjes zal de rook koud worden. Dit geeft een heerlijk verkoelend gevoel, vooral in de zomer is dit een echte aanrader!

Tip 2: Wanneer jij eenmaal gewend bent aan iets, ga je dit vaker gebruiken. Maar dit moet je juist niet doen bij een shisha, blijf nieuwe dingen uitproberen! Er zijn zo veel verschillende smaakjes, deze moet je toch allemaal een keer proberen. Stap dus uit je comfortzone en laat iemand anders een smaakje kiezen. Mocht deze smaak tegenvallen, kun jij de volgende keer voor een lekkerder smaakje gaan. Maar op deze manier ontdek je wat voor jou de lekkerste shisha smaak is.

Tip 3: De waterpijp is nog vrij nieuw voor je? Geen probleem, iedereen is ooit begonnen zonder ervaring. Omdat je nog een beginner bent doe je water in de waterpijp vaas? Hier is niets mis mee alleen je kunt het naar een hoger niveau tillen. De rook gaat namelijk door de vloeistof heen, in jouw geval dus water. Water is smaakloos. De tip is dus om een andere vloeistof te gebruiken dan water. Hierdoor kun je smaken nog meer gaan combineren. Dit kan niet alleen maar effect hebben op de smaak, maar ook op de dikte van de rook. Je kunt dus nog dikkere rook produceren met bepaalde vloeistoffen in de waterpijp vaas. Blijven experimenteren is onze tip!

Tip 4: Je hebt de waterpijp nu al vaker gebruikt? Top, dit betekend dat je het lekker vind. Houdt alleen wel rekening met je shisha lang(en). Deze moet je namelijk met regelmaat schoonmaken. De rook en de smaak van de tabak gaan continue door de slang heen. Deze kunnen erin blijven hangen, behalve dat de smaken er in kunnen trekken kan het niet schoonmaken van de slang er ook voor zorgen dat de slang uiteindelijk kapot gaat. En dat wil je natuurlijk ook niet hebben want dan moet je een nieuwe aanschaffen.
De tip is dus, zorg goed voor je waterpijp slang en natuurlijk de overige onderdelen.

Tip 5: Je hebt het vast wel eens gezien? De shisha experts die ook rondjes en andere figuren uit hun mond kunnen blazen met de rook. Dit kan iedereen leren, het is alleen een kwestie van veel oefenen. De tip die wij jou willen mee geven is dus oefen af en toe wat tricks. Zodat jij de blits kan stelen wanneer je gezellig met vrienden in de shisha lounge aan het chillen bent. Hoe vet zou het zijn als jij dan allerlei gekke rondjes met de rook kan maken? Precies! De tip die wij jou willen meegeven is dus oefen de uitblaas technieken.

Afsluiting van deze blog over shisha tips

Wij hopen dat jullie wat hebben aan deze shisha ervaring tips die wij hier boven beschreven hebben. Meer tips zullen nog volgen!

shisha tips

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges