Shisha lounge Amsterdam

In deze categorie staan alle shisha lounges uit Amsterdam. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland. Ben jij toevallig met vrienden in Amsterdam en hebben jullie zin om shisha te poffen? Dan zit jij op deze pagina op het juiste adres. Je kunt hier namelijk heel gemakkelijk alle shisha lounges zien in Amsterdam. Wat tref je aan per lounge? - Naam - Openingstijden - Website - Beoordeling (1 tot 5 sterren) - Recensies van andere bezoekers (sterke en minder sterken punten van deze lounge). - Hun social media kanalen. - Een stukje tekst over deze waterpijp lounge. - Een foto van bijvoorbeeld deze lounge en/of een waterpijp. Shisha Lounge Amsterdam, hopelijk vind jij de juiste lounge voor jou en je vrienden.

Waterpijp roken in Amsterdam

Je bent in de hoofdstad van Nederland en wilt samen met je vrienden een waterpijp sessie houden. Dan zit jij in Amsterdam op het juiste adres. Er zijn in de loop van de jaren een hoop shisha lounges bij gekomen in Amsterdam. Op moment van schrijven in januari 2020 tellen wij al meer dan 20 waterpijp cafés in Amsterdam. Er is voor iedereen wat wils, de chilste lounges maar ook de goedkoopste zijn te vinden op onze website.

Amsterdam voor toeristen

De stad zelf is een trekpleister voor toeristen. Ze komen van over de gehele wereld naar Amsterdam toe. De stad staat bekend om een aantal zaken, zoals de grachten, de wiet en natuurlijk de hoeveelheid cafeetjes die er te vinden zijn. Bijna iedereen die in Nederland woont is er wel eens geweest. Wij wensen je veel plezier in de stad.