Verschillende shisha rokers

Er zijn nu eenmaal veel verschillende shisha rokers. In de video worden er zeven verschillende weergegeven. De volgende verschillende rokers worden weergegeven in de video:
1)  De beginner
2) De non-stopper
3) De niet roker
4) De waterpijp expert
5) De niet doorgever
6) De ik gebruik geen waterpijp persoon
7) De duizelige persoon

Bekijk hieronder de video om alle personages te zien.

Bron van de video: Brendon Neziri
https://www.youtube.com/watch?v=Vg_Tz5UAi2U

Wij zullen alle verschillende personages uitleggen.

1)  De beginner
Hier onder vallen all onervaren waterpijp gebruikers. Ze weten nog niet hoe ze de rook moeten uitblazen en hoesten vaak bij de eerste hijsjes.

2) De non-stopper
Hier onder vallen de mensen die heel veel en heel snel hijsen aan de waterpijp slang. Zodra deze persoon de waterpijp slang in zijn of haar handen heeft zal hij of zij erop los zuigen!

3) De niet roker
Hier onder vallen de mensen die wel mee gaan naar de lounge om de waterpijp sessie bij te wonen, maar maken geen gebruik van de waterpijp.

4) De waterpijp expert
Dit zijn de ervaren waterpijp gebruikers. Zij zullen je handige tips meegeven om je volgende of de huidige shisha sessie te verbeteren! Luister dus goed naar deze tips, zeker als je een beginner bent zijn tips altijd welkom.

5) De niet doorgever
Dit zijn een van de irritantste personen die je erbij kunt hebben. Ze geven namelijk de shisha lang niet door aan de volgende persoon die aan de beurt is om te roken. Ze proberen het altijd te rekken en doen net alsof ze het niet door hebben, maar weten heel goed waar ze mee bezig zijn.

6) De ik gebruik geen waterpijp persoon
Je kent het wel, die vrienden die erbij zitten wanneer jullie bezig zijn met een waterpijp sessie maar die niet mee willen doen. Je probeert ze altijd over te halen toch één hijsje te nemen maar helaas, ze blijven volhouden en doen niet mee. Wie weet de volgende keer wel!

7) De duizelige persoon
Hier moet je voor oppassen, deze personen worden altijd duizelig. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn. Wil jij meer weten of wat er kan gebeuren tijdens een waterpijp sessie die slecht loopt? Lees dan deze blog: Waterpijp ziekte.

Zoeken

Shisha Lounges Bekijk een aantal random shisha lounges