Wat is een shisha lounge?

Dat is een hele goed vraag, gelukkig zit jij hier goed en leggen wij je alles uit over een shisha lounge.
Een shisha lounge is namelijk een lounge waar jij gebruik kunt maken van de waterpijp. Waar moet je aan denken bij een lounge? Dit is een chille plek waar jij betaald gebruik kunt maken van de shisha/waterpijp. Wat verstaan wij onder een chille plek? Denk aan een café maar dan luxe. Je ziet een mooie grote ruimte met allemaal luxe banken en tafels staan. Aan de muur hangen bijna altijd grote TV schermen waar je vervolgens voetbalwedstrijden of andere grote evenementen van TV op kunt kijken. Samen met je vrienden onder het genot van een waterpijp sessie. Het is dus een café/lounge speciaal ingericht om een zo aangenaam mogelijke waterpijp sessie te geven aan de klanten. Het scheelt natuurlijk ook dat alles voor je gedaan wordt. Als je thuis een waterpijp sessie doet, moet je een waterpijp regelen, kooltjes en natuurlijk smaak(jes). Vooraf en achteraf moet de waterpijp ook schoon gemaakt worden en klaar gemaakt worden voor gebruik. In een shisha lounge schuif je zo aan en wordt dit voor je gedaan tegen betaling.

Wat is er zo speciaal aan een shisha lounge?

Het is dus een luxe plek waar jij kunt hangen met al je vrienden en/of vriendinnen. Je hoeft niet weer boos te worden dat al je vrienden alweer bij jou thuis een waterpijp sessie komen houden. Want jullie gaan gezellig met zijn alle naar een shisha lounge. Je kunt er voor kiezen om met meerdere personen één waterpijp te nemen en de rekening te splitten of om en om te betalen. Maar je kunt ook allemaal je eigen waterpijp nemen en een eigen smaakje uitzoeken. Het is normaal dat een shisha lounge zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes serveert. Het is dus echt de bedoeling dat jij goed ontspant. Zie jij het al voor je? Lekker geen gedoe om een waterpijp te regelen, de kooltjes en de smaakjes. Je hoeft niets voor te bereiden en schoon te maken. Heerlijk onderuit op een loungebank terwijl er een waterpijp voor je neus staat met jouw favoriete smaakje erin. Onder het genot van een lekker drankje neem jij rustig wat hijsjes van je shisha. De ideale ontspanningsavond!

Shisha lounge

Wat kost dat nou een avondje in een lounge?

Dat ligt geheel aan jou en je gezelschap. Nemen jullie samen één waterpijp? Of iedereen een voor zich met zijn/haar favoriete smaakje? En hoeveel drankjes neem jij en wat voor drankjes? Je kunt er ook een hapje bij eten, dan gaan de koste wel snel omhoog. Een waterpijp kost gemiddeld 13 euro. Een drankje is al snel 2 a 3 euro. Een hapje erbij kost al snel 3 a 5 euro. Reken het zelf maar uit.

Voorbeeld kosten in de shisha lounge.
Je gaat met twee vrienden naar een lounge toe. De entree is gratis. Je besteld met zijn 3e een waterpijp met een lekker smaakje. Dit kost 13 euro. Jullie nemen allemaal één drankje van 3 euro. Er komt niets te eten bij.
13 euro waterpijp, 9 euro 3 drankjes, dus 22 euro in totaal.
3 mensen splitten de rekening. 22 gedeeld door 3 = 7,33 per persoon.
Dat is dus een goedkoop ontspannen avondje met je vrienden onder het genot van een shisha en een lekker drankje.

Dus voortaan als iemand aan jou vraagt: ”Wat is een shisha lounge?”.
Dan kun jij het antwoord geven! Het is zeker een aanrader om eens te gaan kijken in een van de meer dan 100 shisha lounges in Nederland.